Ansatte

Karete Johansen

Karete er ansatt i Agder Idrettskrets som prosjektleder. I tillegg til å administrere Aktiv På Dagtid har hun ansvar for to andre prosjekter. Karete har en mastergrad i Idrettsvitenskap fra Universitetet i Agder. I tillegg har hun årsstudium i praktisk pedagogikk. Karete har erfaring fra skoleverket, frivillige organisasjoner og grundervirksomhet. Hun har bred erfaring fra lokalidretten. Hun brenner for folkehelse og fysisk aktivitet for barn og unge.

karete
rpt

Nina Thorsdahl

Nina er prosjektansvarlig i Aktiv På Dagtid (fortiden i barselpermisjon). Hun har en bachelorgrad i idrett og ernæring, samt et årsstudium i økonomi og administrasjon. Hun har lang erfaring fra jobb i treningsbransjen, i tillegg til mange år som utøver selv. Nina har “vokst opp” i hallen, og har drevet med mange forskjellige idretter. Hun brenner for at alle skal finne sin aktivitet, og mener at det finnes noe for alle. Trening skal være gøy!

Marianne Kjølner

Marianne er prosjektmedarbeider i Aktiv På Dagtid. Hun har lang erfaring fra butikk drift og frivillige organisasjoner. Hun har erfaring som trener for barneidretten i Trauma. Hun har et brennende engasjement for god folkehelse, og det å kunne hjelpe folk til en bedre hverdag. Hun har selv vært aktiv innen flere idrettsgrener.

marianne
Close Menu
%d bloggers like this: