Ansatte

Karete Johansen

Karete er ansatt i Agder Idrettskrets som prosjektleder. I tillegg til å administrere Aktiv På Dagtid har hun ansvar for to andre prosjekter. Karete har en mastergrad i Idrettsvitenskap fra Universitetet i Agder. I tillegg har hun årsstudium i praktisk pedagogikk. Karete har erfaring fra skoleverket, frivillige organisasjoner og grundervirksomhet. Hun har bred erfaring fra lokalidretten. Hun brenner for folkehelse og fysisk aktivitet for barn og unge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
bilde til hjemmesiden[9538]

Nina Thorsdahl

Nina er prosjektansvarlig i Aktiv På Dagtid. Hun har en bachelorgrad i idrett og ernæring, samt et årsstudium i økonomi og administrasjon. Hun har lang erfaring fra jobb i treningsbransjen, i tillegg til mange år som utøver selv. Nina har “vokst opp” i hallen, og har drevet med mange forskjellige idretter. Hun brenner for at alle skal finne sin aktivitet, og mener at det finnes noe for alle. Trening skal være gøy!

Stian Omdalsmoen

Stian er prosjektmedarbeider i Aktiv På Dagtid. Han kom inn i Aktiv På Dagtid som praksisstudent i januar 2017. Han har en bachelorgrad i Idrettsvitenskap ved Universitetet i Sørøst-Norge og en bachelorgrad i Pedagogikk fra Universitetet i Agder. Stian har stor interesse for sport og teknologi og er den rette å spørre ved tekniske problemer.

31122586_10155191688855810_658528786_n
Marianne2

Marianne Kjølner

Marianne er prosjektmedarbeider i Aktiv På Dagtid. Hun har lang erfaring fra butikk drift og frivillige organisasjoner. Hun har erfaring som trener for barneidretten i Trauma. Hun har et brennende engasjement for god folkehelse, og det å kunne hjelpe folk til en bedre hverdag. Hun har selv vært aktiv innen flere idrettsgrener.

Kirsten Røyseland Olsen

Kirsten er prosjektmedarbeider i Aktiv På Dagtid. Hun har lang erfaring med å arbeide med ulike mennesker. Hun er svært sportsinteressert, og har erfaring som trener innen barneidrettslag. Hun har selv spilt fotball i mange år, og har et stort engasjement i det å kunne bidra til god folkehelse både fysisk og psykisk.

Kirsten
Profilbilde 1, red. 2

Elisabeth Haglund

Elisabeth er prosjektmedarbeider i Aktiv På Dagtid. Hun er utdannet sykepleier og har flere års erfaring innen ulike ledd i helsesektoren. Hun har tilleggskompetanse som Rehabiliteringstrener innen livsstilsykdommer og skader. Hun har alltid hatt stor glede av aktivitet og idrett, samt har erfaring som trener i barneidrettslag. Hun brenner for folkehelse og en god og trygg tilværelse. I prosjektet er hun engasjert både administrativt og som instruktør.

Close Menu
%d bloggers like this: