Ansatte

Nina thorsdahl

Nina er prosjektleder i Aktiv På Dagtid. Hun har en bachelorgrad i idrett og ernæring, samt et årsstudium i økonomi og administrasjon. Hun har lang erfaring fra jobb i treningsbransjen, i tillegg til mange år som utøver selv. Nina har “vokst opp” i hallen, og har drevet med mange forskjellige idretter. Hun brenner for at alle skal finne sin aktivitet, og mener at det finnes noe for alle. Trening skal være gøy

rpt
marianne

marianne kjølner

Marianne er prosjektmedarbeider i Aktiv På Dagtid. Hun har lang erfaring fra butikk drift og frivillige organisasjoner. Hun har erfaring som trener for barneidretten i Trauma. Hun har et brennende engasjement for god folkehelse, og det å kunne hjelpe folk til en bedre hverdag. Hun har selv vært aktiv innen flere idrettsgrener.

Elisabeth haglund

Elisabeth er prosjektmedarbeider i Aktiv På Dagtid. Hun har lang erfaring innen aktivitet og helse og er rehabiliterings sykepleier, personlig trener og mental trener. Hun har også vært trener i barneidrett og er fortsatt engasjert i frivilligheten innen idrett. Hun brenner for hverdagsaktivitet og den gode livskvalitet som kommer ved fysisk –  og mental mestring.

Elisabeth profilbilde