Endelig åpent for ridning!

Mandag 18.mars kom den etterlengtede nyheten om at AGR åpner for ridetimer igjen.

Hele vinteren har stallen måtte holde stengt på grunn av et salmonellautbrudd i stallen. Det har vært en tøff vinter for klubben og hestene med masse testing, nedvask og venting, og vi vil uttrykke vår støtte til stallen og klubben og takke for den ekstraordinære innsatsen de har gjort i denne forbindelse!

Timene er åpent fra og med fredag 22.mars, og vi håper på en fin vår med gode opplevelser på hesteryggen for de deltakerne som liker det.

Timene er veldig populære, og vi vet det er stor pågang for å få plass. Vi håper på forståelse for dette, og at man også tar hensyn til dette når man melder seg på.

Spørreundersøkelse til alle deltakere

Kjære deltaker! 

Vi vil gjerne høre DIN mening om tilbudet vårt. Svar på spørreundersøkelsen i denne lenken: https://forms.office.com/e/F2HyZaw18d 

Du kan delta i trekningen om «Aktiv på Dagtid» artikler hvis du legger igjen eposten din. 

Følg oss på sosiale medier

Hvis du følger oss på sosiale medier får du vite om endringer og nyheter i Aktiv på Dagtid. Det skjer stadig noe spennende, og følger du oss, får du være den første til å vite om det! Du blir kjent med instruktører og deltakere, og du vil også bli inspirert til å holde deg i gang med trening.

Facebook: Trykk HER!

Instagram: Trykk HER!

Nyheter på timeplanen vår 2024

Vi endrer stadig på timeplanen for å etterkomme forespørsler og for å ha et variert utvalg aktiviteter. Nytt på timeplanen i 2024 er:

  • Svømming i Gjerstad
  • Trening i studio med veileder Lillesand
  • Easy Line med instruktør i Grimstad
  • Styrke overkropp sirkeltrening i Arendal
  • Egentrening, mandag i Birkenes

Se detaljer for dag og tidspunkt i bookingkalenderen – god trening!

Aktiv på Dagtid i Birkenes og Froland!

Året startet med signering av to nye kommuner i Aktiv på Dagtid. Det er utrolig gøy og spennende å utvide tilbudet vårt og kunne tilby aktiviteter på dagtid til innbyggere i disse kommunene også. Vi gleder oss til å skape gode aktiviteter og møteplasser her fremover. Følg med på timeplanen for å se hva som kommer. I mellomtiden er innbyggere fra disse kommunene hjertelig velkommen til å ta i bruk timene i de andre kommunene.