Bli medlem

Meld på knapp rød

Aktiv På Dagtid benytter seg av et system vi har kalt «Aktivitetssystemet». Dette er en elektronisk tjeneste der du kan melde deg på aktiviteter, se hvilke aktiviteter du er påmeldt, lese om de ulike aktivitetene, lese om instruktørene osv. Her inne administrerer du eller NAV din aktivitet hos Aktiv På Dagtid. Du kan bli medlem ved å klikke «Bli medlem» eller «Logg Inn» i toppmenyen på denne siden. Du fyller da ut personalia og samtykker i å bli medlem. Aktivitetssystemet er meget brukervennlig og forståelig. Den er utarbeidet som en kalender, der du bare klikker inn på den dagen du vil trene og velger aktivitet du vil være med på. Du er da meldt på og sikret plass på timen. Vi har utarbeidet en brukermanual til Aktivitetssystemet (klikk på teksten under). Her står det beskrevet trinn for trinn hva du skal gjøre for å utføre ulike ting i systemet. Denne kan være god hjelp for de som ikke har så mye dataerfaring.

 

Brukermanual Deltager

 

For institusjoner og avdelinger:

Avtalemedlem
Avtalemedlemskap kan brukes av institusjoner/avdelinger der pasientene/klientene er innom en kort periode, og ønsker å prøve APD. Avtalemedlemskapet er upersonlige, og kan brukes av ulike deltagere fra uke til uke.

Registrering av avtalemedlem
Du kan registrere avtalekortet på vanlig måte som en ny deltager, her på denne siden. Fornavn: «Avtalemedlem», Etternavn: Institusjonens navn. NB: Hver profil skal ha registrert en unik epost og/eller et unikt telefon nr. Du kan ikke registrere samme epost eller telefon nr flere ganger. Dersom dere ikke har flere epost adresser «å ta av» sendes bare en epost om dette til oss (aktivpadagtidagder@idrettsforbundet.no) eller kontakt oss på 370 60 800, så registrerer vi kortet for dere manuelt.