Ansatte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 
 

 

 

Prosjektleder: Karete
Karete er ansatt i Aust-Agder Idrettskrets som prosjektleder. I tillegg til å administrere Aktiv På Dagtid har hun ansvar for to andre prosjekter. Karete har en mastergrad i Idrettsvitenskap fra Universitetet i Agder. I tillegg har hun årsstudium i praktisk pedagogikk. Karete har erfaring fra skoleverket, frivillige organisasjoner og grundervirksomhet. Hun har bred erfaring fra lokalidretten. Hun brenner for folkehelse og fysisk aktivitet for barn og unge.

 

Profilbilde 1, red. 3

Prosjektmedarbeider: Elisabeth
Elisabeth er utdannet sykepleier og har flere års erfaring innen ulike ledd i helsesektoren. Hun har tilleggskompetanse som Rehabiliteringstrener innen livsstilsykdommer og skader. Hun har alltid hatt stor glede av aktivitet og idrett, samt har erfaring som trener i barneidrettslag. Hun brenner for folkehelse og en god og trygg tilværelse. I prosjektet er hun engasjert både administrativt og som instruktør.

 

Prosjektmedarbeider: Stian
Stian kom inn i Aktiv på dagtid som praksisstudent i januar 2017, han studerer til en bachelorgrad i Idrettsvitenskap ved Universitetet i Sørøst-Norge og har også en bachelorgrad i Pedagogikk fra Universitetet i Agder. Stian har stor interesse for fotball og teknologi og er den rette å spørre ved tekniske problemer.

  Marianne2

Prosjektmedarbeider: Marianne
Marianne har lang erfaring fra butikk drift og frivillige organisasjoner. Hun har erfaring som trener for barneidretten i Trauma. Hun har et brennende engasjement for god folkehelse, og det å kunne hjelpe folk til en bedre hverdag. Hun har selv vært aktiv innen flere idrettsgrener.

Kirsten

Prosjektmedarbeider: Kirsten
Kirsten har lang erfaring med å arbeide med ulike mennesker. Hun er svært sportsinteressert, og har erfaring som trener innen barneidrettslag. Hun har selv spilt fotball i mange år, og har et stort engasjement i det å kunne bidra til god folkehelse både fysisk og psykisk.

 

Andre instruktører:

I tillegg leier vi inn eksterne instruktører til våre timer. Dette er kvalifiserte instruktører med bred erfaring innenfor sitt fagfelt. De har bakgrunn som trenere, mosjonister, utøvere og instruktører. Vi gjøre oppmerksom på at våre instruktører ikke er helsepersonell, da vi ikke er et behandlende tilbud. Vi tilbyr aktivitet for mosjonister. Trenger du helsehjelp, ta kontakt med din fastlege for råd og veiledning. Våre instruktører vil hjelpe deg å komme igang med fysisk aktivitet, samt råd om trening og livsstil. Om du ønsker å lese om hver enkelt instruktør og deres bakgrunn, kan du gjøre dette inne på Aktivitetssystemet. Du må da være medlem og logge deg inn (klikk på «Logg Inn» øverst til høyre). Når du er logget inn klikker du på «Instruktører» øverst i hovedmenyen.